Briefing dla mediów “Dlaczego Bezpartyjni potrzebni są w polityce”

Ogólnopolska Federacja Bezpartyjni i Samorządowcy zaprasza w dniu 21.10.2021 r. (najbliższy czwartek) o godz. 14:00 do hotelu San Remo (Zgierz, ul. Chemików 5) na briefing dla mediów nt. “Dlaczego Bezpartyjni potrzebni są w polityce”.

Zgierz jest istotnym miejscem na bezpartyjnej mapie RP, posiada aktywnych działaczy, którzy prezentują ideę bezpartyjnej służby dla silnej Rzeczypospolitej. Przypominamy, że w 2018 r. KWW Bezpartyjni Samorządowcy w wyborach do sejmików wojewódzkich osiągnął wynik ponad 5%. Marszałkiem woj. dolnośląskiego jest reprezentant BS – Cezary Przybylski.

W związku z tym chcielibyśmy Państwa zaprosić na krótką konferencję prasową, w której wezmą udział m.in. przewodniczący Ogólnopolskiej Federacji Bezpartyjnych i Samorządowców Robert Raczyński – prezydent Lubina, Grzegorz Wysocki – burmistrz dzielnicy Ochota (Warszawa), Marek Woch – przewodniczący Centrum Społecznej Demokracji, Marcin Maranda – przewodniczący bezpartyjni.pl, a także Radosław Gajda – b. przewodniczący Rady Miasta Zgierza.

W razie pytań, prosimy o kontakt: Radek Gajda, 605 525 505, radekgajda@vp.pl